Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij die Interim CRO Specialist die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim CRO Specialist voor een financiële dienstverlener:

Essentie van de opdracht: als CRO Specialist hou je je bezig met de customer journeys, het eventueel verbeteren hiervan en zorg je ervoor dat de klanten steeds makkelijker digitaal hun weg vinden. Als CRO specialist werk je binnen het team Hypotheken & Lenen. In dit multidisciplinaire team vind je alle expertises om je heen om ideeën van A tot Z uit te werken. Denk aan data analisten, communicatie specialisten, marketeers, sales specialisten en designers. De missie van dit team is klanten helpen in het verkrijgen van de hypotheek en lening en hen begeleiden tijdens het gebruik er van. Heb je minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring binnen een digitale setting, ben je een doener, resultaatgericht en ben je in staat om complexe data te analyseren en te interpreteren? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor deze functie! 

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 02-08-2022, per direct, 32 – 40 uur per week.

Voor vragen en interesse mail je naar Mitch Westen via +316 30506285 of via mitchwesten@sqiq.nl

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Meld je aan Terug naar interim