Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij die Interim CRO Specialist die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim CRO Specialist voor een Start-up:

Essentie van de opdracht: Jij weet als geen ander hoe je als CRO Specialist moet analyseren, optimaliseren en dit vertaalt binnen jouw team en bent dus “die hard” CRO’er! Binnen de organisatie is data verzamelen en analyseren de rode draad met als doel om de klant betere service te verlenen. Samen met de andere experts word je verantwoordelijk voor de implementatie van nieuwe producten en services op de website. Jij bent verantwoordelijk voor de optimalisatie van de verschillende customer journeys. Jouw doel is om samen met het team de conversie te verhogen op de website. Jij bent creatief in het bedenken van verbeterscenario’s, hebt analytische kennis om data te kunnen interpreteren en uiteraard technische kennis om goede testen te realiseren. Daarnaast lijkt het jou een mooie uitdaging om in een start-up omgeving je handen uit de mouwen te steken en er vol voor te gaan!

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 19-02-2020 en de beoogde start is per z.s.m., 32-36 uur per week, voor een periode van min. 3 maanden.

Interesse? Meld je hieronder aan! Tess Hoens, via tesshoens@sqiq.nl of bel +3120 800 6004.

Meld je aan Terug naar interim