Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij de Cross Channel Specialist die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Cross Channel Specialist voor een financiële dienstverlener

De essentie van de opdracht: Bij Customer & Digital Experience worden er online platforms bedacht en gebouwd waarin alle digitale producten en diensten voor de klanten beschikbaar worden gemaakt. Vanuit de overtuiging dat online zaken doen altijd makkelijker, sneller en leuker kan. Hierbij worden mooie oplossingen ontwikkelt die klanten meer regie over hun bankzaken geven. Met een gigantische databerg als basis en teststation, wordt er op een agile manier gewerkt aan de digitale diensten. 

Wie ben jij?

Je bent een ervaren performance marketeer met een heldere visie op hoe wij onze digitale kanalen verder moeten ontwikkelen. Je bent een voorloper als het gaat om marketing technologie. Je werkt data driven en initieert innovatieve projecten ter verbetering van de inzet van paid channels in de campagne strategieën. Jouw verantwoordelijkheden:

-Het initiëren en implementeren van een digital paid channel strategie over de campagnes heen.
-Ontwikkelen, implementeren en optimaliseren van een effectieve cross-channel campagne strategie voor onze focus producten.
-Testen van innovatieve marketing tooling en strategieën.
-Ontwikkelen, implementeren en optimaliseren van een cross-channel werkwijze binnen het team Online Sales & Targeting en met het mediabureau.
-Initiëren en implementeren van nieuwe capabilities ten behoeve van cross-channel campaigning
-Opbouwen/onderhouden partnership samenwerkingen met key partners (Google, Facebook etc.)

Deze aanvraag is binnengekomen op 09-05-2018 en de beoogde start is per direct, 36 uur per week.

Interesse? Meld je hieronder aan!

Voor vragen en interesse kunt u gerust contact opnemen met Kelly Geesink, via +31 6 50 510 290 en via kellygeesink@sqiq.nl.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Meld je aan Terug naar interim