Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij die interim Customer Digital Engagement Marketeer die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Customer Digital Engagement Marketeer voor een financiële dienstverlener.

De essentie van de opdracht: Als Customer Engagement Marketeer snap jij hoe het vermarkten van een bank werkt. Het team zorgt er samen voor dat de juiste campagnes worden gedraaid, zonder dat er direct wordt verkocht, maar juist door te adviseren en informeren. Jij weet als geen ander hoe je zelf zulke campagnes moet bouwen en hoe je daarin het multidisciplinaire team kan aansturen. Deze campagnes triggeren op basis van klantgedrag, zijn persoonlijk en relevant op het moment dat de klant de informatie of propositie het beste kan gebruiken. Jij meet de impact van elke campagne en aan de hand van die metingen kun jij weer bouwen aan het verbeteren van de klantrelatie. Op basis van data-analyses, on- maar ook offline-klantinzichten ben jij in staat om een duidelijk beeld te schetsen van de customer journey. 

Jij bent bewezen creatief in propositie ontwikkeling en implementatie, hebt kennis van en ervaring met (online) sales, campagnes, social-media-marketing, mobile-marketing en targetting en jij bent goed in staat om abstracte propositie concepten snel om te zetten in concrete uit te voeren acties en werkzaamheden.

Deze aanvraag is binnengekomen op 07-06-2019, de startdatum is per z.s.m. voor een periode van minimaal 3 maanden, 32-40 uur per week (in overleg).

Interesse? Meld je hieronder aan! Frederieke Verhoeven, via +31 6 53 12 8802 of via frederiekeverhoeven@sqiq.nl.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!


			
Meld je aan Terug naar interim