Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij die Interim Customer Journey Retail Specialist die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Customer Journey Retail Specialist voor een online retailer.

Essentie van de opdracht: als Customer Journey Specialist word jij ingezet op afgebakende projecten die te lang zijn blijven liggen en een must-do zijn om verder te komen. Hogere conversies en meer items per order zijn de belangrijkste graadmeters voor succes. Er is sprake van een specialisatie met nadruk op verbetering van de onsite customer journey voor het platform. Jij denkt mobile/app first over alle kanalen, brengt de klantreizen in kaart en bepaalt de klantbehoeften. Daarnaast zet je analyses om in concrete inzichten en verbetervoorstellen, haal je input op bij stakeholders, en lever je i.s.m. de Manager Merchandising input voor merchandising innovatie roadmap van de winkel met een mobile first gedachte als uitgangspunt. Retailervaring is een pré.

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 27-08-2020 en de beoogde start is per oktober voor 24 uur per week, t/m het mid december.

Heb je interesse? Meld je hieronder aan en vernoem hierbij de titel van de interim aanvraag.
We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Voor vragen en interesse kun je altijd eerst nog even contact opnemen met
Frederieke Verhoeven, via +31 6 531 28 802 of frederiekeverhoeven@sqiq.nl.

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

 

Meld je aan Terug naar interim