Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij die Interim Data Analist die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Data Analist voor een financiële dienstverlener:

Essentie van de opdracht: als Data Analist ga jij metingen opzetten voor nieuw te personaliseren kanalen. Ook ga jij op zoek naar oplossingen voor issues met clickfiles en metingen. Je zal zorgen voor een hulplijn en gaat trainingen geven voor data specialisten en data scientists. Ben jij die data analist pur sang en spreekt het voorgaande je allemaal aan? Lees dan nog even verder over welke skills/kennis je moet beschikken: uitgebreide kennis Relay42, MIND en Adobe. Verder kennis van Tealium IQ, EventStream en op termijn AudienceStream. Een kleine kennis van SAS en volledig begrip hoe websitegedrag door verschillende systemen wordt gemeten en gebruikt. Weet jij hoe je als gepassioneerde data analist met al deze kennis hun team flink kunt versterken?

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 31-03-2020 en de beoogde start is per 1 mei, 32-40 uur per week, voor een periode van min. 3 maanden, met grote kans op verlenging.

Interesse? Meld je hieronder aan! Frederieke Verhoeven, via frederiekeverhoeven@sqiq.nl of bel +316 53 12 88 02.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Meld je aan Terug naar interim