Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar kellygeesink@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij degene die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Data Analist voor een Financiële Dienstverlener

Voor een financiële dienstverlener zijn we op zoek naar een interim Data Analist. Dit team is verantwoordelijk voor de exploitatie van de apps en het vergroten van de digitale zelfredzaamheid van de retailklanten. De zwaarte ligt met name op het digitale service stuk en het analyseren en optimaliseren van de Digital Journeys op dat vlak. Dit betekent dat veel verschillende databronnen (o.a.: webdata, CRM data, Speech Analytics data) gecombineerd zullen moeten worden om uiteindelijk tot actionable insights te komen waarmee de Online Sales Specialisten en Copywriters binnen het team mee aan de slag kunnen.

Ben jij een nieuwsgierige puzzelaar die van nature wil uitzoeken welke data inzichten biedt, heb jij ervaring en bewezen track record van actionable insights en dashboards? Ben jij pragmatisch? Heb jij ruime ervaring met webanalytics, datawarehouses en BI omgevingen?

-Minimaal 5 jaar ervaring in een analytische online marketing of database marketing functie;
-Kennis van webanalytics tools en webanalytics data; kennis van Excel en BI tooling;
-Kennis van A/B en multivariatie testen; kennis van database en selectietechnieken; tagmanagement, targeting en segmentatie en profiling;
-Kennis van de ambitie, strategie, doelstellingen en productenpakket van Retail en van het projectmatig werken in een multichannel omgeving;
-SQL, Python, R kennis zijn een pré

Ben jij of ken jij iemand? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 2-01-2019 en de beoogde start is begin januari.

Interesse? Meld je hieronder aan!

Voor vragen en interesse kunt u gerust contact opnemen met Frederieke Verhoeven, via +31 6 53 12 88 02 en via frederiekeverhoeven@sqiq.nl.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!


			
meld je aan Terug naar interim