Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

We hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben of ken jij de interim Data Scientist die we zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital interim professionals. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

Deze keer zoeken we de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Data Scientist voor een financiële dienstverlener.

Essentie van de opdracht: als Data Scientist ben jij in staat complexe data te doorgronden, tot oplossingen te komen en die helder uit te leggen. Jij maakt daarbij gebruik van de inzet van nieuwe methoden en technieken. Met oog voor kwaliteit werk je, en zorg jij voor innovatieve en pragmatische oplossingen. Jij hebt sterke analytische vaardigheden, hebt ervaring met programmeren m.b.v. SAS en SQL, ervaring met statistiek en predictive modelling. Pré is ervaring met R en PowerBI, ervaring/kennis over bancaire wet en regelgeving en risk modellering.

De aanvraag is binnengekomen op 03-07-2020, en de beoogde start is per augustus, 36 uur per week. De opdracht duurt minimaal tot het einde van het jaar.

Heb je interesse? Meld je hieronder aan!
We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Voor vragen en interesse kun je altijd eerst nog even contact opnemen met
Frederieke Verhoeven, via +31 6 53 12 88 02 of frederiekeverhoeven@sqiq.nl.

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim