Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij de Interim Data Specialist die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Data Specialist voor een Financiële dienstverlener:

Essentie van de opdracht: als Data Specialist hou je je bezig met het voorbereiden en verwerken van data, het analyseren van klant- en marktgegevens en het interpreteren en presenteren van analyseresultaten. Je onderzoekt wat de huidige situatie is, waar mogelijk kansen liggen en hoe groot die zijn. Zo help je het team om de juiste keuzes te maken en om de impact van de activiteiten in kaart te brengen. Data is het begin én eindpunt om te waarborgen dat de klant altijd centraal staat, en dat er word gehandeld in het belang van de klant. Jij bent verantwoordelijk voor onder andere een strakke Agile planning, het bouwen en verbeteren van Marketing Automation Campagnes en het evalueren en visualiseren van campagneresultaten. Ben jij servicegericht, creatief en denk jij graag actief mee vanuit de de doelen van het bedrijf en die van het team? Dan zoeken wij jou!

Deze aanvraag is binnengekomen op 03-10-2022, per direct, voor minimaal 32 uur per week.

Voor vragen en interesse mail je naar Mitch Westen via +316 30506285 of via mitchwesten@sqiq.nl

Meld je aan Terug naar interim