Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij de Interim Data Specialist die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Data Specialist voor een financiële dienstverlener

Essentie van de opdracht: voor een financiële dienstverlener zijn we opzoek naar een Data Specialist. Als Data Specialist zorg je er samen met je collega’s  voor dat online bankieren kinderspel wordt. Je onderzoekt wat de huidige situatie is, waar mogelijk kansen liggen en hoe groot die zijn. Zo help je het team om de juiste keuzes te maken en om de impact van de activiteiten in kaart te brengen. Je voert niet enkel uit, maar denkt graag actief mee vanuit de doelen van het bedrijf en die van het team. Jouw drive is om in een concurrerend online speelveld het verschil te maken. Ook begrijp je hoe je stakeholders managet in een veranderende omgeving en neem je je collega’s mee in een servicegerichte en data-driven werkwijze.

Deze aanvraag is binnengekomen op 06-08-2020, de startdatum is zo snel mogelijk voor minimaal 3 maanden met oog op verlening, 32-40 uur per week.

Interesse? Meld je hieronder aan! Rutger van der Laan, via +31 6 553 818 74 of via rutgervanderlaan@sqiq.nl.

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim