Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij de Interim Database Marketeer die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Database Marketeer voor een financiële dienstverlener: 

Essentie van de opdracht: Als Database Marketeer ben je in samenwerking met de Digital Marketeer verantwoordelijk voor het proactief benaderen van klanten in de strategisch belangrijkste klantgroepen. Je verzamelt, verrijkt en analyseert alle relevante klantdata. Je bouwt klantselecties en ontwikkelt en lanceert proactieve (paid en unpaid) campagnes gericht op acquisitie, activatie, groei en behoud. Je gebruikt daarbij je on- en offline klantinzichten, jouw kennis van de laatste marktontwikkelingen, en je up-to-date data en database skills. Je meet, analyseert en rapporteert je daar over de performance van verschillende producten en services van verschillende klantgroepen. Je ondersteunt en adviseert op tactisch en strategisch niveau, en je draagt bij aan de funnel optimalisatie van bereik, bezoek, respons, conversie, aanvraag/verkoop en omzet vanuit jouw specialisme. Ben jij servicegericht, creatief, kritisch en zorgvuldig? Heb jij ervaring met Webanalytics tools, BI tooling en Power BI? En heb jij ervaring met met statistische software pakketten, database en selectietechnieken? Dan zoeken wij jou!

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 07-04-2022, per april, voor 4-5 dagen per week.

Voor vragen en interesse mail je naar Mitch Westen via +316 30506285 of via mitchwesten@sqiq.nl

Meld je aan Terug naar interim