Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij de Interim Database Marketeer die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Database Marketeer voor een Financiële dienstverlener:

Essentie van de opdracht: als Database Marketeer zoek je kansen om de optimale klantbeleving te realiseren en deze kansen te benutten in campagnes. Samen met je collega’s in het E-commerce & Engagement team  zorg je dat de klanten digitaal zelfredzaam worden. Je ontwikkelt samen met marketeers en communicatiespecialisten de campagnes en maakt de dataselecties. Uiteraard worden door jou de resultaten van de marketingactiviteiten scherp geëvalueerd met dashboards, en neem je de inzichten weer mee naar de andere campagnes. Je bent verantwoordelijk voor onder andere het bijdragen aan de commerciële- en servicedoelstellingen door het selecteren van de juiste klantgroepen, het evalueren en visualiseren van campagneresultaten en het creëren van inzichten op basis van data-analyse. Heb jij ervaring als Database Marketeer, ben jij servicegericht, creatief en zorgvuldig, begrijp jij hoe je in een concurrerend online speelveld het verschil maakt?? Dan zoeken wij jou! 

Deze aanvraag is binnengekomen op 28-09-2022, per direct, voor minimaal 32 uur per week.

Voor vragen en interesse mail je naar Mitch Westen via +316 30506285 of via mitchwesten@sqiq.nl

Meld je aan Terug naar interim