Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interim aanvraag! Ben óf ken jij de Interim Database Marketeer die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Database Marketeer voor een retailer:

Essentie van de opdracht: Als Database Marketeer werk je in een team aan campagnes voor email en het app push kanaal. Jij ontwikkelt deze campagnes vanuit (klant)inzichten aan de hand van beschikbare data en technologie. Je maakt doelgroepselecties middels BigQuery, monitort en rapporteert de campagne performance aan de business en je schakelt met IT rondom innovaties voor email en het app push kanaal. Als Database Marketeer binnen het Customer Excellence team werk je in een multidisciplinair team met meerdere marketeers. Het team is verantwoordelijk voor email en pushberichten naar klanten.

Heb jij ervaring in de e-commerce, een goed commercieel inzicht, ervaring met SQL/BigQuery, een proactieve instelling en ruime ervaring met A/B testen voor effectiviteitsmeting van nieuwe campagnes? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Deze aanvraag is binnengekomen op 05-09-2022, per direct, 4 – 5 dagen per week.

Voor vragen en interesse mail je naar Flo van der Horn van den Bos via +316 10 595 623 of via flovanderhorn@sqiq.nl

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim