Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar kellygeesink@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

We hebben een nieuwe interimaanvraag! Misschien is dit iets voor jou? Of ken jij degene die we zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

Interim Database Marketeer voor een E-commerce platform

Essentie van de opdracht: ben jij een persoon dat ervoor zorgt dat kanten en zakelijke partners zich altijd en overal persoonlijk aangesproken voelen? Als Database Marketeer sta jij voor drie uitdagingen. Allereerst haal jij uit een berg data de meest waardevolle inzichten boven tafel. Daarnaast is het belangrijke dat je de (vele) interne stakeholders ervan weet te overtuigen dat jouw inzichten ook toegepast gaan worden. Verder zorg je dat succesvolle testen vervolgens schaalbaar worden geautomatiseerd en geïmplementeerd.

Wat doe je als Database Marketeer?

-Analyseren van online klantgedrag op basis van data
-Vertalen van inzichten naar gepersonaliseerde campagneflows in onze CRM systemen
-Technische implementatie van nieuwe campagnes en (IT) functionaliteiten
-Regisseren van campagnes en A/B testen
-Opzetten en verspreiden van CRM en marketing (KPI) rapportages

Als Data Marketeer vergroot je de relevantie van de marketing boodschappen. Dit doe je door de klant-en partnerreis verregaand te personaliseren. Hierbij zoom je in op de fases van de reis en houd je nadrukkelijk rekening met de do’s & dont’s op kanaalniveau. Is de klant zich aan het oriënteren of al dichterbij een aankoop? Wat voor content (specs, visuals, inspiratieve artikelen, video’s, ratings & reviews) werken in welke fase van aankoop? Verder coördineer je de testfase, mocht die goed verlopen, zorg je dat stakeholders net zo enthousiast worden als jij bent! Gaat dit goed, dan begeleid je de implementatie, waarbij je samenwerkt met CRM marketeers en IT teams.

Deze opdracht is voor 32 uur per week.

De aanvraag is binnengekomen op 28-11-18, en de beoogde start is zo snel mogelijk.

Geïnteresseerd geraakt door bovenstaande functieomschrijving? Laat het ons weten!

Voor vragen en interesse kunt u gerust contact opnemen met

Kelly Geesink, via +31 650510290 of via kellygeesink@sqiq.nl

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

meld je aan Terug naar interim