Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

We hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben of ken jij degene die we zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital interim professionals. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

Deze keer zoeken we de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Digital Design Expert voor een financiële dienstverlener.

Essentie van de opdracht: Als digital Design Expert ben jij sterk in het doorgronden van de behoeftes van de klant. Je hebt ervaring met het naar de markt brengen van deze concepten en kent de uitdagingen die het schalen met zich meebrengt. Jij bent in staat om innovatie teams te overtuigen van het belang van human centric design en begeleidt hen om dit op een praktische manier toe te passen. Je zal innovatieve teams begeleiden om vanuit een challenge of idee het concept op een succesvolle wijze naar de markt te brengen.

De aanvraag is binnengekomen op 11-11-2020, en de beoogde start is per januari, voor 40 uur per week.

Heb je interesse? Stuur dan een mail naar kikivanderben@sqiq.nl en vermeld daarin de naam van de aanvraag. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim