Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar kellygeesink@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Interim Digitaal Strateeg voor een Financiele Dienstverlener

We hebben een nieuwe interimaanvraag! Misschien is dit iets voor jou? Of ken jij degene die we zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

De essentie van de opdracht betreft het volgende: 

Als interim digitaal strateeg draag je bij aan het algemene situationele bewustzijn. Jij zal continue analyseren waar dit bedrijf staat als t.o.v. concurrenten, peers en partners binnen en buiten hun ecosysteem. Door deze outside-in blik, jouw digitale expertise en betrokkenheid bij de strategie heb je een duidelijk beeld van de meest relevante toekomstscenario’s. Je plaatst deze in een realistisch perspectief. Vanuit deze visie, challenge je besluitvorming op een constructieve en organisatie sensitieve wijze, met als doel het stimuleren van een competitief sterke focus die bijdraagt aan duurzame groei. Hierbij staat het klantbelang altijd centraal. Daarbij zorg je ervoor dat stakeholders de juiste informatie hebben, zodat strategische besluiten goed verlopen. Aan jou om de juiste informatie en juiste data te verzamelen en als sparringpartner te fungeren voor deze stakeholder. 

De aanvraag is binnengekomen op 13-03-18, en de beoogde start is zo snel mogelijk.

Geïnteresseerd geraakt door bovenstaande functieomschrijving? Laat het ons weten!

Voor vragen en interesse kunt u gerust contact opnemen met Quirijn de Geus, via +31 6 38 20 16 58 of via quirijndegeus@sqiq.nl

Volg ons ook vast op LinkedIn voor meer interessante opdrachten https://www.linkedin.com/company/sqiq/ 

meld je aan Terug naar interim