Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar kellygeesink@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij degene die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Digital Campagnemarketeer.

Essentie van de opdracht: een gedreven digital marketeer die het een uitdaging vindt om in en veranderende organisatie de inzet van de digitale kanalen binnen campagnes naar een hoger niveau te brengen. Daaronder valt het uitvoeren van campagnemanagement van digitale campagnes met een multidisciplinair marketing agile-team, kwaliteit en resultaat van de campagnes verhogen, aandragen en sturen op het verbeteren van bestaande campagne werkprocessen en optimalisatie van de samenwerking met externe bureaus. 

Ben jij de campagnemarketeer met een hands-on ervaring in campagnemanagement van facebook- en displaycampagnes, iemand met kennis en ervaring van verschillende Adserving Software en ervaring met inzet van DMP in campagnes? Reageer dan nu! 

De aanvraag is binnengekomen op 07-05-18, en de beoogde start is per z.s.m.

Interesse? Meld je hieronder aan!

Voor vragen en interesse kunt u gerust contact opnemen met Frederieke Verhoeven, via +31 6 53 12 88 02 en via frederiekeverhoeven@sqiq.nl.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

meld je aan Terug naar interim