Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij degene de Digital Consultant die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Digital Consultant voor een financiële dienstverlener

Essentie van de opdracht: jij bent degene die een bak aan ervaring binnen brengt op het gebied van E-commerce en consultancy. Jij weet die ervaring ook in te zetten op bancaire producten en diensten. Op het gebied van het digitale (koop)gedrag van klanten, weet jij snel te benoemen waar het beter kan. Jij kunt een digitale business case opzetten, ondersteunt meerdere projecten en houdt goed het overzicht. Daarnaast is het jouw taak om in samenwerking met de directeuren E-commerce de overkoepelende projecten naar een hoger niveau te tillen. Daarbij ga je o.a. aan de slag met data, PSDII, marketing automation en customer journeys. Jij helpt bij zowel het oplossen van strategische vraagstukken als bij de implementatie daarvan. Daarnaast heb jij uitstekende communicatie skills waarmee jij stakeholders weet te overtuigen van jouw ideeën. 

Ervaring in de consultancyindustrie is een pre.

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 10-07-2019 en de beoogde start is per augustus, 36 tot 40 uur per week (in overleg).

Interesse? Meld je hieronder aan! Frederieke Verhoeven, via +31 6 53 12 88 02 of via frederiekeverhoeven@sqiq.nl.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim