Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij degene de interim Digital Content Specialist die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Digital Content Specialist voor een energiemaatschappij:

Essentie van de opdracht: als Content Specialist ben jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van online campagnes, content formats, maken en plaatsen van social media posts, het adviseren van projecten en programma’s t.a.v. online en social media en het beheren en uitbouwen van de corporate website. Jij bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van digitale marketing en communicatie en jij geeft graag vorm en inhoud aan de contentstrategie. Daarnaast ga jij je ook bezig houden met de online merkactivatie om de reputatie van de duurzame energiemaatschappij te versterken. 

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 30-07-2019 en de beoogde start is per (let op!) medio oktober, 36 tot 40 uur per week (in overleg), voor 6 maanden.

Interesse? Meld je hieronder aan! Frederieke Verhoeven, via +31 6 53 12 88 02 of via frederiekeverhoeven@sqiq.nl.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim