Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar kellygeesink@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

De eerste interimaanvraag van 2018 hebben wij alweer binnen, dus we gaan weer knallend het nieuwe jaar in!
Hopelijk ben jij of ken jij de perfecte kandidaat voor deze interimaanvraag!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Digital Customer Experience Expert voor een financiële dienstverlener.  

De essentie van de opdracht bestaan uit: verantwoordelijk voor de absolute focus op de klant. Op basis van klantinzichten heb je samen met het team als voornaamste doel de klantbeleving over alle kanalen heen en in nauwe samenwerking met andere afdelingen te verhogen. De klantinzichten worden verkregen door onder andere Customer research, zowel kwalitatief als kwantitatief, digital analytics en Customer Journey Mapping. Jij ontwikkelt vanuit die inzichten een Service Design en werkt de Omnichannel Strategie uit. Door Agile te werken in een multi-disciplinair team worden deze requirements vervolgens geïmplementeerd.

Wie ben jij?

Jij bent iemand met een sterk conceptueel vermogen en jij bent goed in de doorvertaling van klantinzichten naar strategie, concept & CX/UX design. Als echte teamspeler weet jij vanuit een regierol het optimale uit een multidisciplinair team te halen. Zowel offline als online kan jij klantwensen goed en consistent neerzetten. Jij snapt hoe de klant zich (online) beweegt en hoe de customer journey op een innovatieve manier verbeterd kan worden. Jij hebt ervaring met customer metrics (onder andere NPS) en met het opstellen van KPI’s en daarnaast heb jij affiniteit met IT.

De aanvraag is binnen gekomen op 02-01-2018 en de beoogde start is per z.s.m.

Geïnteresseerd geraakt door bovenstaande functieomschrijving? Laat het ons weten!

Voor vragen en interesse kunt u gerust contact opnemen met Frederieke Verhoeven, via +31 6 53 12 88 02 of via frederiekeverhoeven@sqiq.nl

Wil jij als eerste op de hoogte gehouden worden van nieuwe aanvragen? Volg ons dan nu op LinkedIn!

meld je aan Terug naar interim