Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interim aanvraag! Ben óf ken jij de Interim Digital Experience Manager die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Digital Experience Manager voor een retailer:

Essentie van de opdracht: als Digital Experience Manager geef je direct leiding aan een (door jou op te bouwen) team van UX design, SEO, CRO en Analytics specialisten. Het huidige team bestaat uit 3 specialisten. Als manager zorg je ervoor dat alle huidige werkzaamheden voor het team goed worden georganiseerd, waar op dagelijkse basis wordt gekeken naar efficiency, relevantie en ontwikkelpunten. Daarnaast weet jij met jouw kennis en ervaring wat er nodig is om de online customer journey en gebruikerservaring van de B2C Brandsites en B2B e-commerce platform naar een nieuw niveau te tillen. Jij weet alle individuen te laten slagen in hun eigen doelstellingen, en vergroot de verbinding tussen de teams en andere stakeholders. Je inspireert, begeleidt en coacht het team. Lead by example is jouw manier van aansturen en je bent dan ook niet vies van je handen uit de mouwen steken. Je stelt KPI’s en targets op, maakt resultaten meetbaar en bent verantwoordelijk voor de algemene visie en strategie met betrekking tot CX en Conversie optimalisatie op de B2C en B2B e-commerce kanalen. Heb jij ervaring in het aansturen van een team, heb je een hands-on en technische leiderschapsstijl om een team te begrijpen en te ondersteunen? Lees dan snel verder!

Deze aanvraag is binnengekomen op 13-10-2022, per direct, 4-5 dagen per week, voor 6 maanden.

Voor vragen en interesse mail je naar Flo van der Horn van den Bos via +31 6 10595623 of via flovanderhorn@sqiq.nl

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim