Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar kellygeesink@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Interim Digital Expert voor een Financiële Dienstverlener

We hebben wéér een nieuwe interimaanvraag! Misschien is dit iets voor jou? Of ken jij degene die we zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Digital Expert.

De Essentie van de opdracht: als Digital Expert (Business Developer) hou je je vooral bezig met de idee- en conceptfase van nieuwe proposities, verbeteringen in producten, en kanalen. Je bent steeds bezig met het vertalen van de klantwens naar concrete digitale toepassingen. Het belangrijkste is dan ook om de zakelijke klant alsmaar beter te leren kennen om een visie te kunnen creëren hoe het digitale landschap er uit moet komen te zien.

Je komt terecht in een jong team vol ambitie en passie dat agile werkt, dit team bestaat uit andere Experts, Business Analisten en Designers. Jouw taak is om een plan, advies of voorstel op te leveren aan het Delivery team op basis van KPI’s, doelstellingen en de case die je zelf neerzet. Je verbindt de juiste personen en afdelingen en neemt de stakeholders continu mee om de ontwikkeling te laten slagen.

De aanvraag is binnengekomen op 13-06-18, en de beoogde start is per z.s.m.

Interesse? Meld je hieronder aan!

Voor vragen en interesse kunt u gerust contact opnemen met
Frederieke Verhoeven, via +31 6 53 12 88 02 en via frederiekeverhoeven@sqiq.nl.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

meld je aan Terug naar interim