Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar kellygeesink@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij degene die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Digital Growth Marketeer.

Essentie van de opdracht: Als Digital Growth Marketeer ben je de verbinder tussen de verschillende van digital channels. Samen met je collega Channel Marketeer (SEA, Social, Display, Video, Email, etc.) creëer je zichtbaarheid van de website en apps in alle fasen van de digital journey. Vanuit data vertaal je de inzichten naar concrete ideeën, op basis waarvan de digital channels ingericht worden en waarmee je een grote bijdrage levert aan de verschillende sales- en service e-commerce doelstellingen. Je bent continu op zoek naar meer groei door te blijven optimaliseren: je haalt waardevolle conclusies uit enorme hoeveelheden data en zet deze om in actiegerichte beslissingen.

Deze aanvraag is binnengekomen op 06-07-2018 en de beoogde start is per medio juli, voor een periode van ongeveer een half jaar.

Interesse? Meld je hieronder aan!

Voor vragen en interesse kunt u gerust contact opnemen met Frederieke Verhoeven, via +31 6 53 12 88 02 en via frederiekeverhoeven@sqiq.nl.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

meld je aan Terug naar interim