Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij de Interim Digital Marketeer die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Digital Marketeer voor een financiële dienstverlener:

Essentie van de opdracht: Als Digital Marketeer heb je een passie om klanten altijd de allerbeste consistente klantervaring te bieden,  nieuwe klanten te binden en bestaande klanten zo te bedienen dat ze niet meer weg willen. Je zorgt samen met een team dat de totale klantreis optimaal is ingericht, waarbij je de grote lijnen uitzet en contacten met stakeholders aanhoudt. Je bent verantwoordelijk over het realiseren van sales, service en preventie doelstellingen. Je werkt samen aan het opzetten van campagnes, om klanten via owned en paid media de funnel in te trekken, om conversie verhoging binnen de online en offline funnels te bereiken, en het genereren van leads. Ben jij commercieel, creatief en ondernemend ingesteld?  Weet jij hoe je klanten online bereikt, converteert en tevreden maakt? Heb je ervaring met online sales, campagnes en  social mediamarketing? Dan zoeken wij jou!

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 04-04-2022, 4-5 dagen per week.

Voor vragen en interesse mail je naar Mitch Westen via +31 6 30506285 of via mitchwesten@sqiq.nl

Meld je aan Terug naar interim