Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij de Interim Digital Marketeer die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Digital Marketeer voor een financiële dienstverlener.

Essentie van de opdracht: Als Digital Marketeer vertaal je de klant onderzoeken naar campagnes. Zo hou je je bezig met zowel het schrijven, als het uitvoeren van de campagnes. Je wordt onderdeel van een hands on team, en steekt zelf ook graag je handen uit de mouwen. Je hebt een uitvoerende mentaliteit, en werkt met targets aan cross-selling. Daarnaast schrijf je emails, ad notifications, en weet je de juiste CTA’s te gebruiken. Heb jij base management en cross sell ervaring? Ben jij commercieel, resultaatgericht en heb jij een digitale achtergrond? Dank zoeken wij jou!

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 11-07-2022, per direct, voor 4-5 dagen per week.

Voor vragen en interesse mail je naar Mitch Westen via +316 30506285 of via mitchwesten@sqiq.nl

Meld je aan Terug naar interim