Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar kellygeesink@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij degene die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Digital Marketeer.

Essentie van de opdracht: je gaat voor de relaunch van de website naadloze content journey’s creëren. Het website concept staat al vast, maar jij gaat klantinzichten vertalen naar relevante webteksten, beelden en overige content. Je brieft het content team, bestaande uit copywriters en visual creators, vanuit jouw kennis en beoordeelt content op consistentie, inhoud en tone of voice. Jij hebt ervaring met het ontwikkelen van digitale content en marketing binnen de financiële dienstverlening. Daarnaast kan je projectmatig en agile werken, kan je anderen meenemen en overtuigen en ben je hands-on en data driven.

Deze aanvraag is binnengekomen op 27-7-2018 en de beoogde start is per z.s.m. voor een periode van 3 maanden.

Interesse? Meld je hieronder aan!

Voor vragen en interesse kunt u gerust contact opnemen met Frederieke Verhoeven, via +31 6 53 12 88 02 en via frederiekeverhoeven@sqiq.nl.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

SQIQ Logo

meld je aan Terug naar interim