Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij die Interim Digital Marketing Consultant die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Digital Marketing Consultant voor een financiële en zakelijke dienstverlener.

Essentie van de opdracht: als Digital Marketing Consultant werk je met een team van andere consultants, voor interne opdrachtgevers, aan een gemeenschappelijk doel: connect for impact. Hierin is het belangrijk dat je er samen met het team voor zorgt dat je de juiste (potentiële) klanten weet te bereiken en dat de klantbetrokkenheid wordt vergroot. Je moet ervaring hebben met Marketing Automation, E-Mail marketing en CMS. Tevens is ervaring met Adobe en Marketo een hele grote pré. Je werkt samen in een klein team met een marketing manager en enkele andere consultants. Binnen de afdeling heb je veel contact met zowel de andere marketingteams en als de brand- en communicatiecollega’s. Jij hebt dus goede nieuwe ideeën, vindt het leuk om creatief mee te denken en bent erg hands-on.

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 08-04-2022 en de beoogde start is per z.s.m, voor 4  dagen per week voor een half jaar met kans op verlening. Het kantoor is gevestigd in Rotterdam, maar er is ruimte voor remote werken.

Voor vragen en interesse mail je naar Mitch Westen via +31 6 30 50 62 85 of via mitchwesten@sqiq.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Meld je aan Terug naar interim