Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij die Interim Digital Marketing Specialist die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Digital Marketing Specialist voor een FMCG:

Essentie van de opdracht: als Digital Marketing Specialist ken jij de digitale en innovatieve marketingtrends. Jij weet wat stakeholdermanagement betekent en analyseert nieuwe kansen voor de business waarbij je verantwoordelijk bent voor Digitale & Innovatie portfolio. Als geen ander weet jij agile te werken en de schakel te zijn tussen business & IT. Waar jij kansen ziet, start jij digitale projecten op en begeleid je het team waar nodig. 

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Let op: locatie in Zuid-Holland!

Deze aanvraag is binnengekomen op 18-02-2020 en de beoogde start is per z.s.m., 32 uur per week, voor een periode van min. 3 maanden.

Interesse? Meld je hieronder aan! Frederieke Verhoeven, via frederiekeverhoeven@sqiq.nl of bel +316 53 12 88 02.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim