Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Vanwege het grote aantal aanvragen voor deze opdrachtgever, verwachten wij veel animo.

Heb jij interesse in deze aanvraag, stuur dan een e-mail naar frederiekeverhoeven@sqiq.nl met jouw nieuwste cv en vermeld in de mail de naam van de aanvraag waar jij interesse in hebt.  Jij krijgt dan zo snel mogelijk alle informatie over deze opdracht naar je toegestuurd.

Zo help jij ons enorm om het overzicht te bewaren! 😉

We hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben of ken jij de interim Digital Projectmanager die we zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital interim professionals. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

Deze keer zoeken we de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Digital Projectmanager voor een retailer.

Essentie van de opdracht: bij deze opdracht ben jij als Projectmanager verantwoordelijk voor het ondersteunen van digitale marketing projecten door end-to-end project management. Je zal je bezighouden met het ontwikkelen van projectplannen en het monitoren van deze projecten. Hierbij werk je nauw samen met verschillende teams om de digitale marketing processen en projecten te ontwerpen, te ontwikkelen en te implementeren. Daarnaast bouw, monitor en bezit je SLA en RACI documenten.  

De aanvraag is binnengekomen op 21-08-2020, en de beoogde start is z.s.m., 32 tot 40 uur per week.

Heb je interesse? Stuur dan een email met jouw nieuwste cv en vermeld ook de titel van de interimaanvraag naar frederiekeverhoeven@sqiq.nl.

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim