Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interim aanvraag! Ben óf ken jij die Interim Digital Solr Search Consultant die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Digital Solr Search Consultant voor een groothandel .

Essentie van de opdracht: Jouw belangrijkste taak is dat je ervoor zorgt dat de klanten altijd kunnen vinden wat ze zoeken, je zorgt voor een perfect find & buy proces. Je bent continu bezig met testen en de kennis die je daaruit ontvangt, pas je toe om de site te verbeteren. Het is een praktische functie, maar er wordt ook van je verwacht dat je mee kunt/wil denken over de toekomstige search-strategieën en de uitvoering hiervan. Ook adviseer je verschillende stakeholders op basis van het zoekgedrag van klanten en prospects. Ervaring met Solr is een must en Hybris een pré!

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 22-09-2020 en de beoogde start is per oktober voor 4 a 5 dagen per week, t/m einde van het jaar (optie tot verlenging).

Heb je interesse? Meld je hieronder aan en vernoem hierbij de titel van de interim aanvraag.
We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Voor vragen en interesse, mail je naar Kiki van der Ben via kikivanderben@sqiq.nl.

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim