Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar kellygeesink@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

We hebben weer een nieuwe aanvraag binnen! Hopelijk ben jij of ken jij de perfecte kandidaat voor deze interimaanvraag!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Digital Specialist met focus op CRM voor een FMCG A-merk.  

De essentie van de opdracht bestaat uit: het begeleiden van de overgang naar Salesforce. Het (opnieuw) verrijken van alle databases van verschillende merken en rapportages maken voor de interne organisatie. Incentive-mailings ontwikkelen en uitzetten voor groei van opt-ins, werkinstructies opstellen voor datagebruik in digital campagnes. Begeleiden van digital meetings, schakelen met veel verschillende stakeholders; van technische IT’ers tot creatieve marketeers, samenwerking met mediabureau. Social brand plans maken met Junior Digital Specialist, voor optimalisatie van de verschillende brand websites. 

Onze opdrachtgever zoekt iemand die duidelijk sterk in zijn/haar schoenen staat, en zich niet snel laat overrulen. Daarnaast ben je procesgericht en werk jij gestructureerd, jij hebt ervaring met Salesforce en zorgt dat jij altijd op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van CRM. 

De aanvraag is binnen gekomen op 15-01-2018 en de beoogde start is per februari.

Geïnteresseerd geraakt door bovenstaande functieomschrijving? Laat het ons weten!

Voor vragen en interesse kunt u gerust contact opnemen met Frederieke Verhoeven, via +31 6 53 12 88 02 of via frederiekeverhoeven@sqiq.nl

Wil jij als eerste op de hoogte gehouden worden van nieuwe aanvragen? Volg ons dan nu op LinkedIn!

meld je aan Terug naar interim