Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij die interim Digital Strateeg die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Digital Strateeg voor een financiële dienstverlener:

Essentie van de opdracht: als Digital Strateeg ga jij een van Nederland’s grootste banken een stap verder helpen door jouw kennis en ervaring te delen binnen een van de domeinen van deze bank. Jij hebt ervaring binnen finance, ecommerce en consultancy. Jij gaat je op hoog niveau bezig houden met het ontwikkelen van de strategie voor op de lange termijn en de targetsetting voor het volgende jaar. Als geen ander kun jij op hoog niveau stakeholdermanagen en laat jij je niet zomaar met een kluitje het riet in sturen. Jij hebt daarnaast ervaring met het aansturen van een team met digital professionals.

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 06-11-2019 en de beoogde start is per z.s.m., 32 uur per week, voor een periode van minimaal 3 maanden met kans op verlenging.

Interesse? Meld je hieronder aan! Frederieke Verhoeven, via +31208006004 of via frederiekeverhoeven@sqiq.nl.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim