Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar kellygeesink@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij degene die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim UX Designer.

Essentie van de opdracht: Als designer ga je aan de slag met het digitaliseren van nieuwe proposities binnen het bedrijf. Dit is nog niet veel gedaan dus er wordt verwacht dat je het voortouw kan nemen en je eigen weg hierin vindt. Je gaat de huidige funnel optimaliseren, het expiratieproces digitaliseren en bezig met nieuwe concepten en proposities. Ervaring aan de service design kant is gewenst. Er wordt gewerkt met Sketch, InVision, Craft, Axure en natuurlijk HTML/CSS. Uiteraard is het belangrijk om alles te testen, de data hieruit te documenteren en verbeteringen door te voeren. Het team waarin je komt te werken is fris en enthousiast en heeft ervaring met CX. Jouw taak is daarbij het team de digital wereld in te begeleiden.

Deze aanvraag is binnengekomen op 11-7-2018 en de beoogde start is per eind juli.

Interesse? Meld je hieronder aan!

Voor vragen en interesse kunt u gerust contact opnemen met Frederieke Verhoeven, via +31 6 53 12 88 02 en via frederiekeverhoeven@sqiq.nl.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

meld je aan Terug naar interim