Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij de Interim Digitale Adviseur die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Digitale Adviseur voor een overheidsinstelling:

Essentie van de opdracht: Als Digitale Adviseur ga jij je bezighouden met de toegankelijkheid van digitale producten binnen deze overheidsinstelling. Voor deze opdracht heb je kennis/affiniteit met privacy, veilig elektronisch verkeer (SSL, DNS, HTTPS) en programmeertalen. Je hoeft dit niet zelf te kunnen schrijven, maar wel begrijpen. Verder heb je ervaring met projectmanagement, ICT en kennis van webtoepassingen en ontwikkelingen op dit gebied. Ben jij communicatief sterk? Kun je goed samenwerken in teams? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 15-10-2021 en de beoogde start is per direct, voor minimaal drie maanden, 24 uur per week.

Voor vragen en interesse mail je naar Flo van der Horn van den Bos via flovanderhorn@sqiq.nl of via +31 6 10 595 623.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Meld je aan Terug naar interim