Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij die Interim E-commerce Manager die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim E-commerce Manager voor een horecagroothandel:

Essentie van de opdracht: als E-commerce Manager ben jij verantwoordelijk voor de digitale strategie van verschillende vestigingen, dek jij de gehele klantreis af en zet jij al je kennis en vaardigheden op het digitale vlak in om de business te bepalen. Je targets zijn business en klantgericht, jij definieert de online doelstelling per touchpoint en hebt regie over de programmaplanning. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het mobiliseren en leiden van multidisciplinaire teams en heb jij ruime ervaring (+10 jaar) binnen een B2B-omgeving en retail. Als E-commerce Manager bewaak jij de business cases en stuur jij bij op basis van key projects KPI’s en milestones. Daarnaast heb jij een coachende stijl van leidinggeven en ben je gek op stakeholdermanagement.

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Let op: locatie in Noord-Brabant!

Deze aanvraag is binnengekomen op 09-03-2020 en de beoogde start is per z.s.m., 32-36 uur per week, voor een periode van min. 3 maanden.

Interesse? Meld je hieronder aan! Frederieke Verhoeven, via frederiekeverhoeven@sqiq.nl of bel +316 53 12 88 02.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim