Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij die interim E-Commerce Manager die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim E-commerce Manager voor een grote Retailer

Als E-Commerce Manager ben je verantwoordelijk voor het behalen van de doelstellingen van de websites van de Nederland en België. Je stuurt het e-commerce team aan en werkt nauw samen met de omnichannel- en marketingafdeling. Je rapporteert aan de omnichannel director. Samen met collega’s en externe partijen stuur je op traffic- en conversieoptimalisatie. Daarnaast neem je initiatief in het initiëren en uitzetten van acties en promoties. Ook het opzetten en begeleiden van webanalyses en AB tests hoort tot je takenpakket.

Wie ben jij?

-HBO/WO werk- en denkniveau hebt;
-Beschikt over aantoonbare en relevante ervaring in een retail-omgeving;
-Weet waar je het verschil kunt maken als het gaat om conversie-optimalisatie;
-Sterk bent in het analyseren van de output en aan de hand daarvan je acties uit zet.

Let op! Locatie is Zuid-Holland.

Deze aanvraag is binnengekomen op 09-05-2019, de startdatum is medio juli voor een periode van 4 á 5 maanden, 32-40 uur per week (in overleg).

Interesse? Meld je hieronder aan! Kelly Geesink, via +31 6 50 510 290 of via kellygeesink@sqiq.nl.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!


			
Meld je aan Terug naar interim