Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar kellygeesink@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij degene die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht

Interim E-commerce Professional voor een FMCG organisatie.

Essentie van de opdracht: voor een FMCG organisatie ben je als E-commerce Professional verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een E-commerce retail strategie en realisatie hiervan met jouw team. Met het team vertaal je de opgezette strategie naar online account plannen en samen met retailpartners zorg je voor een optimale executie van de plannen. Jouw activiteiten zijn: het maken van scherpe analyses, promotionele acties uitrollen in samenwerking met resellers en samenwerken met alle resellers om de E-commerce campagnes zo goed mogelijk te laten draaien.

Jouw skills:

-E-commerce ervaring en/of retail ervaring
-Commerciële, relevante werkervaring
-Ervaring met het beantwoorden van strategische vraagstukken
-Je bent een spin in het web
-Uitstekende communicatieve vaardigheden, waarbij je in staat ben om zowel externe business partners als interne afdelingen te overtuigen

Deze aanvraag is binnengekomen op 08-02-2019 en de beoogde start is zo snel mogelijk.

Interesse? Meld je hieronder aan!

Voor vragen en interesse kunt u gerust contact opnemen met Kelly Geesink, via +31 6 50 51 0290 of via kellygeesink@sqiq.nl.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!


 

meld je aan Terug naar interim