Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar kellygeesink@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij degene die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim E-commerce Projectmanager voor een Webwinkel

Essentie van de opdracht: Voor deze opdracht zijn we op zoek naar een echte doener die van doorpakken weet. Een projectmanager, die als rechterhand, kan helpen inzicht te krijgen en mensen mee kan krijgen. Jij kan gemakkelijk orde op zaken stellen, en deze vervolgens ook daadwerkelijk op orde houden. Voor het aansturen van een groot team ben jij niet bang.  Als Ecommerce projectmanager wordt er van jou verwacht dat je processen op kan maken. Dankzij jouw specifieke inzichten help jij zo met het ontlasten. Daarbij krijg jij een onwijze energie van structureren en plannen!

De aanvraag is binnengekomen op 05-04-18, en de beoogde start is per z.s.m.

Interesse? Meld je hieronder aan!

Voor vragen en interesse kunt u gerust contact opnemen met Quirijn de Geus, via +31 6 38 20 16 58 en via quirijndegeus@sqiq.nl.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

meld je aan Terug naar interim