Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar kellygeesink@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij degene die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht

Interim E-commerce Specialist voor een internationale zuivelonderneming.

Essentie van de opdracht: online verkoopomzet te vergroten van de verschillende merken vanuit een nieuw op te zetten E-commerce en Cross Border platform. Opbouwen vanaf scratch: helpen E-commerce in te richten, te testen en op te bouwen, selecteren en on-boarden van een nieuwe e-fulfilment partij. Je gaat je bezig houden met het ontwikkelen en neerzetten van strategie en tactics om de E-commerce Cross Border platform doelstellingen te realiseren. Daarbij onderzoek en begrijp jij de markt: competitie, totaal potentieel, internet/mobile penetratie, E-commerce kansen, demografische gegevens, wisselkoersen etc. Jij bent ondernemend, durft jouw mouwen op te stropen en bent flexibel. Ervaring met verschillende CMS, bepalen van de logistieke flows, ervaring met het samenwerken en uitdagen  van bureaus. 

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Let op: het bedrijf is gevestigd in Zwolle!

Deze aanvraag is binnengekomen op 14-01-2019 en de beoogde start is per februari.

Interesse? Meld je hieronder aan!

Voor vragen en interesse kunt u gerust contact opnemen met Frederieke Verhoeven, via +31 6 53 12 88 02 of via frederiekeverhoeven@sqiq.nl.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!


			
meld je aan Terug naar interim