Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij die Interim E-mail/CRM Marketeer die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim E-mail/CRM Marketeer voor een online retailer.

Essentie van de opdracht: als E-mail/CRM Marketeer ga jij samen met jouw team creatieve klantgerichte campagnes bedenken en uitvoeren. Jij weet doelstellingen te vertalen naar concrete campagne-concepten en bouwt deze vervolgens zelf (met behulp van de e-mailtemplates) in Selligent. Naast jouw kennis en ervaring met E-mail heb jij deze ook ruim met CRM. Je schakelt daarnaast met interne en externe stakeholders. Kennis van HTML én retailervaring is een pre.

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 14-09-2020 en de beoogde start is per oktober voor 32 uur per week, t/m het einde van het jaar.

Heb je interesse? Meld je hieronder aan en vernoem hierbij de titel van de interim aanvraag.
We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Voor vragen en interesse kun je altijd eerst nog even contact opnemen met
Frederieke Verhoeven, via +31 6 531 28 802 of frederiekeverhoeven@sqiq.nl.

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

 

Meld je aan Terug naar interim