Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij de Interim E-mail Marketeer die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim E-mail Marketeer voor een financiële dienstverlener:

Essentie van de opdracht: Als interim E-mail Marketeer denk je mee aan het opzetten van nieuwe campagnes, bedenk je zelf slimme e-mail campagnes op gerichte doelgroepen en verbeter je de resultaten van bestaande e-mail campagnes. Je werkt continu aan het optimaliseren van always-on e-mail cases, en bedenkt nieuwe e-mail, app of web cases. Daarnaast monitor en rapporteer je de status van lopende campagnes. Je werkt in een team waar zowel wordt gewerkt aan behoud, acquisitie en cross-sell, deze rol focust zich op cross-sell. Je werkt samen met de cross-sell communicatiespecialist en online marketeer binnen dit team. Heb jij kennis van e-mail marketing met een focus op marketing en campagnes? Heb jij ervaring met het schrijven van commerciële teksten en het analyseren van campagnes? En ben jij datagedreven? Dan zoeken wij jou!

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 11-05-2022, per direct, voor 4-5 dagen per week.

Voor vragen en interesse mail je naar Mitch Westen via +316 30506285 of via mitchwesten@sqiq.nl

Meld je aan Terug naar interim