Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij degene de interim E-mail Marketeer HTML die wij zoeken? Lees dan snel verder!SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd. We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim E-mail Marketeer HTML voor een bekend loyaliteitsprogramma: 

Essentie van de opdracht: voor een bekend loyaliteitsprogramma zijn we opzoek naar een E-mail Marketeer die aan de slag kan gaan. Als E-mail Marketeer houd je je bezig met het maken van templates en werk je met het systeem MAPP. Kennis van dit systeem is een pré. Daarbij leidt je twee Junior Email Marketeers op, zodat zij up en running zijn met alle facetten rondom E-mail Marketing. 

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 02-09-2019 en de beoogde start is z.s.m. tot eind november, 24 uur per week (in overleg).

Interesse? Meld je hieronder aan! Kelly Geesink, via +31208006004 of via kellygeesink@sqiq.nl.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim