Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij de Interim E-mail Marketeer die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim E-mail Marketeer voor een retailer: 

Essentie van de opdracht: Als E-mail Marketeer heb je een meetbare impact op de klanten. Je ontwikkelt datagedreven, creatieve en innovatieve campagnes, en zorgt daarbij voor de beste customer experience over verschillende kanalen heen. Je vindt het daarnaast leuk om mee te denken aan de creatieve invulling en denkt mee aan het schrijven van copy en teksten. Als onderdeel van het team werk je intensief samen met de CRM en Database Marketeers. Je snapt welke boodschappen de klant aanzetten tot bepaald gedrag en denkt mee over de ideale kanaalkeuze. Je plant, maakt, coördineert en verstuurt e-mailcampagnes, push berichten en on-site boodschappen naar geselecteerde klanten. Je checkt de performance en maakt werk van die inzichten. Weet jij binnen de interne organisatie de juiste input the verzamelen, en heb je ervaring in HTML? Zorg jij ervoor dat de door jou gemaakte e-mails/campagnes foutloos zijn en met een triggerende subjectline in de juiste mailboxen belanden? Vind je het leuk ook creatief bezig te zijn met de invulling? Heb jij ervaring met de inrichting van campagnes in marketing automation tools? Dan zoeken wij jou!

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 05-04-2022, per medio april, voor 4 dagen per week.

Voor vragen en interesse mail je naar Flo van der Horn van den Bos via +31 6 10595623 of via flovanderhorn@sqiq.nl

Meld je aan Terug naar interim