Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

We hebben een nieuwe interimaanvraag! Misschien is dit iets voor jou? Of ken jij degene die we zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim E-Mail Specialist voor een touroperator.

Essentie van de opdracht: als E-mail Specialist ga jij je bezig houden met het opstellen, selecteren en uitvoeren van de e-mails. Jij vindt het leuk om te duiken in de customer journey en om te kijken waar de inzet van het e-mailkanaal dit naar een hoger niveau kan brengen. Jij weet als geen ander welke content er nodig is voor welke klanten, zowel in e-mails als op de website. Jij bouwt campagneflows, creëert de e-mail en verzorgt de verzending hiervan, binnen deze internationale organisatie. Daarnaast ben jij iemand die mensen kan enthousiasmeren, laten zien wat er nodig is om impact te creëren en hoe je de samenwerking met verschillende afdelingen kan optimaliseren.  Jij hebt ervaring met agile werken, ervaring met e-mail optimalisatietechnieken/omnichannel CRM systemen en goed in stakeholdermanagement. Ervaring met Adobe is een pre!

De aanvraag is binnengekomen op 17-07-19, en de beoogde start is per begin augustus, 32 – 36 uur per week (in overleg).

Heb je interesse? Meld je hieronder aan!

Voor vragen en interesse kunt u gerust contact opnemen met
Frederieke Verhoeven, via +31 6 53 12 88 02 en via frederiekeverhoeven@sqiq.nl.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim