Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

We hebben een nieuwe interimaanvraag! Misschien is dit iets voor jou? Of ken jij degene die we zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital interim professionals. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

Deze keer zoeken we de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim E-mail Marketeer voor een Retailer.

Essentie van de opdracht: als E-mail Marketeer ga jij je bezig houden met het opstellen, selecteren en uitvoeren van e-mail campagnes. Jij vindt het leuk om in de customer journey te duiken en te bepalen waar de inzet van het e-mailkanaal tot het beste rendement leidt. Jij weet als geen ander welke content er nodig is voor welke klanten, zowel specifiek in e-mails als vanuit omnichannel-gedachte. Samen met een content marketeer, fotograaf en grafisch vormgeven stuur je deze campagnes uit. Je werkt vanuit de marketingafdeling, en zorgt uiteraard voor afstemming met de collega’s van e-commerce. Verder snap jij dat je bij dit snel groeiende bedrijf niet de beroerdste moet zijn om extra werk op te pakken wanneer nodig. Stroop je mouwen op, zet je snel-schakelen-pet op, en reageer als je de komende maanden keihard aan de bak wilt! Verder is een beetje gevoel voor fashion ook wel fijn ;-). Tenslotte, graag alleen reageren als je ervaring hebt met Copernica én in de Retail. Deze twee vereisten zijn een must.

De aanvraag is binnengekomen op 04-06-2020, en de beoogde start is per eind juni/begin juli, 4-5 dagen per week.

Heb je interesse? Meld je hieronder aan!
We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Voor vragen en interesse kun je altijd eerst nog even contact opnemen met
Frederieke Verhoeven, via +31 6 53 12 88 02 of frederiekeverhoeven@sqiq.nl.

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim