Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij degene de interim Email Specialist Selligent die wij zoeken? Lees dan snel verder!SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd. We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Email Specialist Selligent voor een bedrijf in consumenten elektronica:

Essentie van de opdracht: voor een bedrijf dat werkzaam is in de consumenten elektronica zijn we opzoek naar een Emails Specialist die kennis heeft van het programma Selligent. Je houdt je als Email Specialist vooral bezig met operationeel en uitvoerend werk, waarbij je ook jouw klanten voorziet van de mooiste nieuwsbrieven en andere activiteiten. Dit doe je in combinatie met het ophalen van informatie uit de organisatie.

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 21-08-2019 en de beoogde start is z.s.m. voor drie maanden, 32 tot 40 uur per week (in overleg).

Interesse? Meld je hieronder aan! Kelly Geesink, via +316 50 510 290 of via kellygeesink@sqiq.nl.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim