Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij de Interim Growth Marketeer die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Growth Marketeer voor een start-up.:

Essentie van de opdracht: als Growth Marketeer heb jij een leidende rol in het bepalen én uitvoeren van de acquisitie-strategie. Jij bent commercieel, weet hoe je bestaande commerciële proposities optimaliseert en nieuwe proposities bedenkt en ontwikkelt. Jij hebt ruime ervaring met de inzet van online marketing kanalen. Denk hierbij aan search, social, display, affiliates en app marketing. Daarnaast weet jij ook hoe je digitale B2C producten kunt vermarkten. En heb jij de ‘Get Shit Done’ mentaliteit. Binnen deze start-up fungeer jij als sparringpartner, neem jij pro-actief de lead en neem jij zelf beslissingen. Jij hebt kennis van zaken, en laat het team leren van jou.

De aanvraag is binnengekomen op 10-08-2022, de beoogde start is per direct, voor minimaal 4 dagen per week en hybride werken.

Heb je interesse? Meld je hieronder aan! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Voor vragen en interesse kun je altijd eerst nog even contact opnemen met Frederieke Verhoeven, frederiekeverhoeven@sqiq.nl, +316 5312 88 02

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim