Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij de Interim Head Of Digital Marketing die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Head Of Digital Marketing voor een retailer:

Essentie van de opdracht: Als Head Of Digital Marketing ben jij verantwoordelijk voor de paid search, social en organic search, dit doe jij samen met een team van specialisten. Het team bestaat uit collega’s die deze ‘taal’ spreken en het is belangrijk dat jij met hen kan meepraten en input kan leveren waar nodig. Je bent bezig met verschillende integraties, waarbij decentraal naar centraal het belangrijkste is. Op globaal niveau wordt een omnichannel strategie uitgezet en dat wordt doorgevoerd. Hierbij is het belangrijk dat alles centraal georganiseerd wordt. Onderling worden afspraken en doelstellingen gemaakt. Het is aan jou en jouw team om de afgesproken doelstellingen te realiseren. Sta jij sterk in je schoenen? Kan jij leiding geven aan een team? En lijkt het jou leuk om onderdeel te worden van een bedrijf waarbij het management verandert en jij bijdraagt aan die transformatie? Dan zoeken wij jou!

Ben jij of ken jij degene die wij zoeken voor deze opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 29-06-2022 en de start is per medio augustus, voor minimaal 4 dagen per week, voor +/- 6 maanden.

Voor vragen en interesse mail je naar Mitch Westen via mitchwesten@sqiq.nl of via +31 6 30506285.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Meld je aan Terug naar interim