Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij die Interim Head Of Marketing & Engagement die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Head Of Marketing & Engagement voor een uitgever:

Essentie van de opdracht: als Head Of Marketing & Engagement ben je (mede)-verantwoordelijk voor het opstellen van de go-to-market strategie en vertaalt deze door naar een Market Engagement plan wat wordt gebruikt in gehele afdeling. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een team van 25 professionals. Er wordt van je verwacht dat je efficiënt gebruik maakt van het marketingbudget in functie van de business targets, en ook in de strategische en tactische keuzes van de afdeling en van het bedrijf. Je zorgt ervoor dat er aansluiting is van het Market Engagement team met de rest van de afdelingen binnen het bedrijf. Jij geeft samen met het team leiderschap aan het merk en de product proposities in lijn met de nieuwe generatie producten. Hierin stuur je het team aan op de effectieve marketing campagnes die de awareness van de producten verhoogt en verbetert. Een echte people’s manager die zich als geen ander de weg weet te vinden in complexe organisaties, daar zijn wij naar opzoek!

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 12-10-2021 en de beoogde start is per 1 november voor 4-5 dagen in de week.

Voor vragen en interesse mail je naar Kiki van der Ben via kikivanderben@sqiq.nl of via +31630506285.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Meld je aan Terug naar interim