Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij de Interim Innovatie Manager die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Innovatie Manager voor een organisatie in vastgoed:

Essentie van de opdracht: Als Interim Innovatie Manager ben je de helpende hand voor de Product Owners met het eigen maken van nieuwe werkwijzen en het proces hiervan te versnellen. Het is aan jou om resultaten van deze nieuwe werkwijze te kunnen laten zien, ook aan de rest van de organisatie. Je werkt in deze rol niet alleen samen met de Product Owners maar ook met de CMO en de Director Growth & Performance Measurement. Als expert support jij onder andere bij het aanscherpen van het Business Model Canvas. Ook stel jij aannames op en breng je focus aan in wat er wel en niet moet worden gevalideerd. Jij denkt experimenten uit, tuigt deze op en monitort en analyseert deze. Daarnaast stel jij interviews op en neem jij deze af bij zowel de bezoekers als de huurders. Tot slot destilleer je data uit verschillende inzichten. Ben jij bekend met termen zoals Business Model Canvas, risky assumptions, experiment cards en MVP? Beschik je over een voelbare drive om nieuwe markten, producten en diensten helemaal te doorgronden? En vind je het leuk om jouw kennis en expertises te delen? Dan zoeken wij jou!

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 14-05-2022, per half augustus tot en met half december, voor 3-4 dagen per week.

Voor vragen en interesse mail je naar Flo van der Horn van den Bos via +316 10595623 of via flovanderhorn@sqiq.nl

Meld je aan Terug naar interim